avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Zaman’ın başına getirilen CİA bağlantılı Bilici bakın Hollanda’da kimin dostu çıktı

FETÖ medyası Zaman’da (Tahşiyeciler kumpası sanığı) Ekrem Dumanlı’nın Pensilvanya tarafından görevinden alınmasıyla birlikte işçi kıyımı başladı. ‘Gölge CİA’ Stratfor Enstitüsü’nde “TR304″le kodlanan Abdülhamit Bilici’nin genel yayın yönetmenliğine getirildiği gazetede bir anda yüzlerce kişi işten çıkarıldı. İşten çıkarmaların süreceği belirtilirken, ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Bilici’nin Hollanda’da Türkler adına çalıştığını iddia eden Veyis Güngör’le yakınlığı ortaya çıktı.

Zaman’ın başına getirilen CİA bağlantılı Bilici bakın Hollanda’da kimin dostu çıktı

Milli Güvenlik Kurulu’nun kararlarının ardından saygınlığa sahip uluslararası güvenlik kuruluşları ve Cumhuriyet savcıları tarafından ‘Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ olarak tanımlanan eli kanlı karanlık oluşumu çökertmek için yapılan operasyonlarla birlikte gücünü yitiren örgüt medya organlarında işçi kıyımına başladı.

EKREM DUMANLI GÜLEN TARAFINDAN ZAMAN’DAN KOVULDU
Cinayetler ve kumpaslarla anılan, devlet’e paralel yapı kuran ve pek çok örgütlü-kriminal suçtan ötürü terörist olarak Türkiye’de yargılanmak üzere aranan çete’nin başı Fethullah Gülen‘in tiraj düşüklüğü gerekçesiyle sert tepki gösterdiği Ekrem Dumanlı’yı, 14 yıldır sürdürdüğü Zaman genel yayın yönetmenliği görevinden aldı. Örgütte istifa süreci olmadığı bilindiği halde Ekrem Dumanlı sağlık sorununu gerekçe göstererek ve bahanesini öne sürerek istifa ettiğini açıklamıştı.

FETÖ’CÜ EKREM DUMANLI KAÇTI
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve çete-başı Fethullah Gülen’le birlikte Müslüman Tahşiyeciler grubuna karşı giriştiği kumpas nedeniyle yargılanan sanık Ekrem Dumanlı’nın, aynen darbeci sabıklar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yaptığı gibi Türkiye’den kaçmak üzere hazırlık yaptığı medya’da sürekli yazılıyordu ki Dumanlı’dan 2 aydır ses çıkmıyor. Dumanlı hakkındaki yakalama kararının duyulmasıyla birlikte 2 aydır firarda olduğu ortaya çıktı.

YENİ ZAMAN YAYIN YÖNETMENİ BİLİCİ’NİN CİA İLİŞKİSİ
Oda TV’nin haberine göre Dumanlı’nın yerine ‘gölge CİA’ olarak bilinen Stratfor Enstitüsü’nde “TR304” olarak kodlanan Abdülhamit Bilici getirildi.

Abdülhamit Bilici aynı zamanda, FETÖ medyasının haber dağıtımı, yönlendirme ve kamuoyu oluşturmak için kullandığı Cihan haber ajansı’nın genel yayın yönetmenliği görevini yürütüyor.

FETÖ MEDYASI ERİYOR
Zaman’daki tek değişiklik bu olmadı. İki ay önce gazete merkezinde 30, bölgelerde ise 100’e yakın personel işten çıkartıldı. Geçen ay ise bu sayının 200’ü geçtiği kaydedildi. Zaman’da işten çıkarmaya önce halkla ilişkiler personelinden başlandığı, insan kaynaklarının aldıkları emir doğrultusunda personeli istifaya zorlayarak, personelin kendi isteği ile işten ayrıldığı imajını vermeye çalıştıkları belirtildi.

FETÖ MEDYASI ZAMAN’I OKUYAN YOK, FETÖ MEDYASI ÇÖKÜŞTE
Son 1 yıldaki müthiş tiraj kaybı nedeniyle 300 bine aşkın okuyucusunu kaybederek maddi darboğaza giren gazete’deki işten çıkarmaların süreceği belirtiliyor.

Yakın zamanda muhabirlerin çoğunun yine istifa yöntemi ile işten atılacağı iddia ediliyor. Tetikçi ve hedef gösteren yönü ve manipülatif ve yalana dayalı haberleri nedeniyle ‘Okyanus medyası’ olarak ta adlandırılan FETÖ medyasına bağlı Aksiyon dergisi’nin Ankara’daki temsilciliğinde de sadece iki kişi kaldı.

Türkiye’nin en çok satan gazetesi olduğu öne sürülen Zaman’ın 600 bin dolayında nüshasının okunmadan yumurta kartonu yapılmak için hurdacıya satıldığı ortaya çıkmıştı.

abdulhamit bilici veyis gongor

FETÖ medyası Zaman’ın genel yayın yönetmeni Abdulhamit Bilici ve Türkevi Hollanda Başkanı Veyis Güngör, Amsterdam’da buluştular. Güngör, Bilici’ye ağırlarken kitap takdim ettiği anda. İkilinin Amsterdam’daki bayan moda giyim dükkanlarını gezdiği fotoğraftan anlaşılıyor. Ayrıca Güngör’ün sol elindeki kasetler dikkat çekiyor.

BİLİCİ’NİN AVRUPA’DAKİ VEYİS GÜNGÖR’LE İLİŞKİSİ
ABD istihbarat servisi CİA’nın haber alma elemanlarına verdiği “TR304” kodlama’sına sahip FETÖ medyası Zaman’ın yeni genel yayın yönetmeni Abdülhamit Bilici’nin, eski UETD Hollanda başkanı ve şimdilerin Amsterdam-Westerpark Türkevi Hollanda adlı derneğin başkanı Veyis Güngör’le sıkı ilişkisi olduğu ve Bilici’yi Amsterdam’da ağırladığı öğrenildi.

FETHULLAH GÜLEN ÖRGÜTÜ – VEYİS GÜNGÖR BAĞLANTISI BELGELENDİ VE KESİNLEŞTİ
Veyis Güngör, hükümete yönelik 17/25 Aralık darbe teşebbüsünden hemen sonra AK Parti’nin Avrupa teşkilatlarından olan UETD Hollanda başkanlığı görevinden 2013 sonunda AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Köln’deki UETD Genel Merkezi tarafından alelacele kovulmuştu.

TC Başbakanlık Tanıtma Fonu’ndan para aldığını kendisi ifade eden kovulmuş devrik eski UETD Hollanda başkanı ve şimdilerin Amsterdam-Westerpark Türkevi Hollanda başkanı Veyis Güngör’ün, dostu Abdülhamit Bilici’yi yeni görevinde tebrik ettiği gelen bilgiler arasında.

veyis gungor abdulhamit bilici zaman feto

GÜNGÖR HALA TERÖRİST FETHULLAH GÜLEN’E KARŞI AÇIK-NET TAVIR KOYAMIYOR(!) ÇÜNKÜ ONLARDAN…
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) en önemli kuruluşu olan Zaman’ın genel yayın yönetmeni Bilici’yle sıkı ilişkisinin ortaya çıkmasından önce ısrarlı sorular üzerine hakkındaki iddialara, Fethullah Gülen’in isimini vermeden, korkak bir üslupla, bıyık altından ‘benim onlarla ilgim’ yok demesine rağmen Güngör’ün FETÖ’yle olan ilişkisinin belgelenmesi üzerine Güngör’ün bu yöndeki tüm aklanmaya yönelik tezleri çökmüş oldu.

Güngör’ün içinden geldiği ve adına ‘cemaat’ dediği FETÖ’ye karşı açıktan tavır koymaması, onun iddia ettiğinin tam tersine Türkiye lehinde lobi yapamayacağını ve AK Parti’yi asla temsil edemeyeceğini de ispatlar nitelikte.

AK PARTİLİLER ONUN KOVULMASINDAN MEMNUN
İnandırıcılığını kaybeden Veyis Güngör’ün UETD Hollanda başkanıyken Fethullah Gülen karşıtlarına karşı Hollanda’da ve Ankara merkezli olarak başlattığı ‘cadı avı’ hafızalardaki tazeliğini korurken, Güngör’ün bundan sonra sivil toplumculuk adına Türk Dünyası’na ve akraba Türk topluluklarına eğilerek onlara ait değerleri kullanma girişimi içinde olduğu, tekrar milli güvenliği ilgilendiren FETÖ gibi konula hiç dokunmadan, akraba Türk toplulukları üzerinden kendisini göstererek Ankara’da siyasi zeminde itibar sağlamaya ve bu şekilde tekrar gündem olmaya çalıştığı tartışılıyor.

Toplumun talep ve ihtiyaçları yerine fonlardan gelen paraları kitabına göre harcama ile kendisini öne çıkartma merkezli, yüzeysel ve gerçekçi olmayan bir sivil toplumculuk anlayışını benimsediği UETD çevrelerince ifade edilen Veyis Güngör’ün bu alanda başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek. Güngör’ün AK Parti’nin Avrupa teşkilatlarından olan UETD Hollanda başkanlığı görevinden alınmasının ne kadar haklı ve yerinde olduğunun AK Parti çevreleri ve UETD teşkilatlarında bir kez daha ifade edildiği belirtildi.

OdaTv / Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.