avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Kızılaslan’dan Dünya Şampiyonu Türk’e destek

HABER MERKEZİ – HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan, Dünya Şampiyonu Ünsal Arık’a destek verdi.

HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Kızılaslan’dan Dünya Şampiyonu Türk’e destek
A+
A-

SİYASİ KULİS – Efsane komutan Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun Lideri olduğu Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) son aylardaki çıkışıyla Türkler arasında sahipsiz kaldığı değerlendirilen Milliyetçi tabanı iyice sahiplendi, dahası yurtdışında da yaptığı etkili teşkilatlanmada bu sahipsiz tabanı kendisine çekmiş görünüyor.

Bu teşkilatlanmanın mimarlarından HEPAR Yurtdışı Örgütlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan, çiçeği burnunda göreve geldi ancak hızlı başladı.

HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan, ‘Bu ülke Atatürk’ün, Tayyip’in değil’ tişörtüyle ringe çıkarak eleştiri konusu olan boks camiasında Türk’ün gururu olarak anılan Dünya Boks Şampiyonu Ünsal Arık’a destek çıktı. Kızılaslan, Dünya Boks Şampiyonu Ünsal Arık’ı Genel Merkez’de HEPAR Lideri Osman Pamukoğlu‘nun yanına çıkarttı.

Almanya kökenli olan ve Atatürkçü ve Türk milliyetçisi duruşuyla bilinen sporcu Ünsal Arık, sosyal-medya’daki paylaşımında “İşte büyüklük budur. Osman Pamukoğlu paşam bugüne kadar hiç bir büyük partinin yapamadığını yaptı. Telefon açtı, verdiğim mücadele ve gösterdiğim cesaretten dolayı beni kutladı. Çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

Sosyal-medya’daki paylaşımlar (Ünsal Arık ve Osman Pamukoğlu):

HEPAR Ünsal Arık

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.