avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3411
EURO
35,0201
ALTIN
2.321,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Gazeteci kılıklı Hollandalı ajan Frederike Geerdink’ten Türkiye’de yeni provokasyonlar

Türkiye’de ajanlık faaliyetleri yüzünden soruşturma geçiren Frederike Geerdink TSK’nın sivilleri katlettiği yönünde propaganda yapıp provokasyon yapıyor.

Gazeteci kılıklı Hollandalı ajan Frederike Geerdink’ten Türkiye’de yeni provokasyonlar

Geçtiğimiz Aralık ayında Avrupa Parlamentosu’nda HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve ırkçı terör örgütü PYD’nin Başkanı Salih Müslim gibi isimlerin katıldığı ‘11. Kürt Konferansı’ düzenlenmişti.

‘GAZETECİ’ KILIKLI GEERDİNK “PKK’NIN SİLAH BIRAKMASI HATA OLUR” DEMİŞTİ
Ensonhaber’in haberine göre, teröristlerin ve Avrupa’daki ırkçı uzantılarının katıldığı söz konusu konferansa katılan kendisine ‘gazeteci’ süsü verdiği ifade edilen Hollandalı Frederike Geerdink, bu parlamento sonrasında eleştirel bir yazı yazmıştı. Geerdink kaleme aldığı yazıda, PKK’nın silah bırakması halinde hayal kırıklığına uğrayacağını açık açık söylemişti.

Frederike-Geerdink-tweet provokasyonu1

PKK SEVİCİSİ PROVOKATÖR AJAN GEERDİNK “DEVLET SİVİLLERİ KATLEDİYOR” DEDİ
Aynı Geerdink şimdi ise terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda devletin sivilleri katlettiğini yazıyor. Basın özgürlüğüne sığınarak bile bile yalan haberler yayınlıyor.

Frederike Geerdink kimdir?

Eroin trafiği yapan ırkçı terör örgütü PKK’ya, ‘özgürlük savaşçıları’ anlamına gelen “gerilla” diye hitap eden Frederike Geerdink, PKK’lı teröristlerin ortaya attığı “devletin sivilleri katlettiği” sözünü de kullanarak uluslararası hukuka da ne kadar saygısız olduğunu gösteriyor.

Türkiye’deki ajanlık faaliyetlerinden ötürü hakkında soruşturmalar bulunan Geerdink‘in Hollanda istihbarat örgütü AİVD’ye bağlı ve Türklerin ile Türkiye’nin içini karıştırmaya çalışan bir istihbaratçı gruptan emir aldığı iddia ediliyor.

Frederike-Geerdink-tweet provokasyonu

Ensonhaber / Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.