avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4798
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,91
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

İş İlanları:
Gazetemizde çalışacak olan;
– günlük Türkçe haber takip eden Editöre,
– olay yerinden gelişmeleri takip eden ve Türkçe yazan Muhabirlere,
– olay yerinde gelişmeleri takip eden ve İngilizce, Hollandaca, Almanca veya Fransızca yazan Muhabirlere,
– günlük gelişmeler aylık yazılarıyla Avrupalı Türk’ün gözünden Türkçe yorumlayacak Köşe Yazarlarına,
– gazetemizi Belçika, Hollanda ve Almanya NRW bölgesinde satacak Satış-Pazarlama Çalışanına,
– kurumumuzu siyasi anlamda (her yöre olabilir) temsil edecek Bölge Temsilcilerine ve
– gazetemizin sosyal-bilimsel alanda yapacağı eğitim faaliyetlerini düzenlenmesinde ve katılımında yardımcı olacak Gönüllülere ihtiyaç duyulmaktadır.

 

Staj Görme Olanağı:
Yukarıdaki iş ilanında yer alan boş pozisyonları göz önünde bulundurarak; İletişim, Halkla İlişkiler, Siyasal Bilgiler/Uluslararası İlişkiler veya AB Uzmanlığı lisans veya farklı düzeylerde eğitim görmekte olan, Türkçesi hatasız, kalemiyle kendisini iyi ifade edebilen, heves duyduğu veya istediği işinde yeterince düşünme, yorumlama ve analiz etme bilgi ve beceri yeteneğine sahip gençlere açığız. Başvurmak için Avrupa’da yaşamak şart değildir.
Gazetecilikte veya yazarlıkta yetişmek ve mesleki kariyer başlatmak için Gazetemiz staj görüp deneyim ve tecrübe kazanmak isteyenlere açıktır. Aşağıdaki bölümü iyi okuyun.

 

Çalışanlara, Kurum Basın Kartı; Staj görenlere de geçici Kurum Basın Kartı verilecektir.

 

Avrupa Türk Gazetesi’nde çalışabilirsiniz
Gazetemizde çalışmak, gönüllü olmak, staj görmek veya iş başvurusunda bulunmak için ik@avrupaturkgazetesi.com e-posta adresimize CV’nizi göndermeniz gerekmektedir. E-posta gönderdikten veya buraya tıklayıp “Online İş Başvuru Formu”nu doldurduktan sonra Gazetemizin İnsan Kaynakları Dairesi yetkilileri sizinle en kısa zamanda irtibata geçecektir.

In order to apply for employment you have to register as a user and must fill “Online Job Application Form”.

 

Kalite Politikası
Kalite politikamız, güvenilir habercilikte bölgede marka olma yolunda ilerleyen Avrupa Türk Gazetesi verimliliğini yükseltmek, yasal şartlar doğrultusunda müşteri ve çalışan memnuniyetini sağlamak, kalite yönetim sisteminin şartlarına uyarak sürekli iyileştirmelerle etkinliğini artırmaktadır.

 

Çalışanlar Hakkında Sosyal Medya Politikası

Avrupa Türk Gazetesi;
Sosyal medyayı geleceğin en etkin haber ve iletişim mecrası olarak görmektedir.
Çalışanlarının bu hassasiyet ve beklentiyle sosyal medya ağlarını kullanmalarına ve takip etmelerine büyük önem vermektedir.
Bu ağları, etkin bir şekilde kullanan çalışanlarının, dünyadaki tüm gelişmelerden anında haberdar olmalarının yanında, bilgi ve deneyimlerini en üst düzeye çıkarmalarını beklemektedir.
Köklü geçmişi ve geleceğe yönelik büyük hedefleriyle, tüm çalışanlarının ancak bu sayede geleceğin medya dünyasına “fark” ve “değer” katacağına inanmaktadır.
Çalışanlarından bunları gerçekleştirebilmeleri adına, “Haber Yayın İlkeleri”nin tamamlayıcı unsuru olarak kabul ettiği, aşağıdaki kriterlere bağlı kalmalarına önem vermektedir.

Avrupa Türk Gazetesi çalışanları;
– Mensubiyetlerinin gereği olarak sosyal medya hesaplarında, Avrupa Türk Gazetesi aidiyetlerini açıkça belirtirler.
– Avrupa Türk Gazetesi’nin ve mesleğin gerektirdiği ciddiyete tüm paylaşımlarında hassasiyetle uyarlar.
– Avrupa Türk Gazetesi’nin resmi sosyal medya hesaplarında ya da avrupaturkgazetesi.com adresinde yayınlanan içerikleri, linkini vermek suretiyle Gazetenin tanıtımına katkıda bulunurlar.
– Avrupa Türk Gazetesi’nin herhangi bir nedenle yayınlamadığı veya yayınlamaya değer görmediği haber içeriklerini, yetkili editörden izin alarak paylaşıma açabilirler.
– Gazete yönetiminin belirlediği isim, adres ve çerçeve dışındaki sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarını haber konusu yapmak için ilgili editörün iznine başvururlar.
– Gazete tarafsızlık, doğruluk ve güvenilirlik ilkelerini zedeleyecek veya kurumsal bütünlüğüne gölge düşürecek ya da maddi veya manevi kayba uğratacak nitelikteki haber, fotoğraf, görüntü, görüş ve yorumlardan uzak dururlar.
– Sosyal medya ağlarında yer alan görsel içerikleri, telif hakları sorunu giderilmedikçe haber konusu yapmazlar.
– Paylaşımlarında; Avrupa Türk Gazetesi’nin yayın ilkelerine aykırı; hiçbir kimseyi, kurumu, inancı, ırkı, cinsiyeti, kültürü aşağılayıcı, rencide edici, küçük düşürücü veya hedef gösterici ifade, ses ve görseller ile gizli bilgi ve belgelere yer vermezler.
– Şiddeti özendirici, korkuyu yaygınlaştırıcı, travmalara yol açıcı, eşitlik ve adalet ilkelerini zedeleyici, insan onurunu küçültücü, ayrımcılığı teşvik edici içerikteki paylaşımlara alet olmazlar.
– Siyasi tercihlerini belli etmezler veya bu nitelikteki bir oluşumun ya da kesimin propagandalarına yer vermezler.
– Haber temelli her türlü bilgi veya istihbaratı, kaynağı ne olursa olsun, Gazete’yle paylaşmadan ve yayınlanmadan, kişisel hesaplarından duyurmazlar.

Çalışanların Uyacağı Etik Kurallar

Avrupa Türk Gazetesi İcra Kurulu, İnsan Kaynakları Dairesi’nin teklif ve önerisini gözeterek Etik Kurulu oluşturur.

Etik Kurul’un görevleri şunlardır;
– Avrupa Türk Gazetesi’nde, etik kültürün oluşturulması, yaygınlaştırılması ve egemen kılınması için çalışmak,
– Avrupa Türk Gazetesi çalışanlarının çalışma yaşamlarında etik davranış ilkelerini benimsemesine yönelik eğitim ve faaliyetler planlayarak uygulamak,
– Avrupa Türk Gazetesi içinde ortaya çıkan ve çıkabilecek etik ile ilgili problemlerin tespit edilmesi ve gerekli çözüm önerilerinin oluşturulmasını sağlamak,
– Avrupa Türk Gazetesi’nde, etik kültürün egemen kılınması ile toplum gözünde Gazete’nin güvenilirliğinin ve saygınlığının arttırılmasına yönelik çalışmalar yapmak,

Etik ilkelerimiz;
1- Dürüstlük
Avrupa Türk Gazetesi ilişki içinde bulunduğu kişi, kurum ve kuruluşlara karşı tüm ilişkilerinde ve faaliyetlerinde dürüstlük ilkesine bağlı kalacaktır.
2- Tarafsızlık
Avrupa Türk Gazetesi hiçbir çalışanı arasında ayrım gözetmez önyargı ile hareket etmez. Aynı şekilde müşterileri arasında ayrım gözetmeden eşit hizmet verir.
3- Güvenilirlik
Avrupa Türk Gazetesi tüm hizmet ve faaliyetlerinde, müşterileri ile karşılıklı güven anlayışı içerisinde hareket ederek açık, anlaşılır ve doğru bilgi sağlar. Çalışanlarına ve müşterilerine karşı yükümlülüklerini zamanında ve eksiksiz yerine getirir.
4- Saydamlık
Avrupa Türk Gazetesi, müşterilerine verdiği her türlü ürün ve hizmetle ilgili olarak hak ve yükümlülükler, yararlar ve riskler hakkında müşterilerine açık, anlaşılır ve net biçimde bilgi verir.
5- Toplumsal Yararın Gözetilmesi
Avrupa Türk Gazetesi, tüm faaliyetlerinde karlılıktan önce, toplumsal yararın gözetilmesi ile ilgili her türlü sorumluluğu yerine getirmeye özen gösterir.

 

İnsan Kaynakları Dairesi