avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ haberine bir cevap da UETD Genel Merkezi’nden geldi

UETD Genel Merkez Gençlik Disiplin Başkanı, AK Partili Salih Eren, FETÖ medyası Zaman’ın yalan haberinde ortaya attığı iddialara cevap vererek, konunun perde arkasını paylaştı.

FETÖ haberine bir cevap da UETD Genel Merkezi’nden geldi

ÖZEL SÖYLEŞİ – YSK Almanya Sandık Saklama ve Ulaştırma Komisyonu’nun AK Parti’li üyesi Salih Eren, AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘yle yaptığı çarpıcı söyleşide Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medyasının ortalığı karıştırmak ve Avrupa’da giden oylar gölge düşürmek için yaptığı yalan ve maksatlı haberle açıklık getirdi, olayın iç yüzünü anlattı.

salih eren uetd carpici soylesi

İşte AK Parti’li Salih Eren‘in AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘ne verdiği söyleşi:

“Köln Havaalanında olan olay ile ilgili yapılan seviyesizce yazıları okudum. Türk Hava Yollarına mal edilmek istenen bir suç var, bu terbiyesizliktir. AK Parti Köln Komisyon Üyesi olarak orada o gün bende vardım. Türk Hava Yolları, Köln Konsolosumuz Hüseyin Emre Engin bey ve Parti’li Komisyon üyeleri oradaydı, burada konuşulanlar yazılanlardan çok farklı idi.

FETÖ MEDYASI ZAMAN’IN YALAN YAZIYOR; UETD GENEL BAŞKANI ÇELİK’E ÖZEL MUAMELE YAPILMADI
Türk Hava Yolları yetkilileri UETD Genel Başkanımızın Havaalanına nasıl giriş yaptığını bilmediğini, durumun parti temsilcilerinin ismi değiştiği için havaalanı yetkililerine listede olmayan ve isim değişiklikleri’nin mevcut olduğunu, bu sebepten dolayı hoşgörülü olmalarını ve temsilcilerin bekletilmeden içeri alınmasını talep ettiğini belirtti. Yani orada bir kasıt yok, Genel Başkanımız Süleyman Çelik‘le olan özel bir muamele de söz konusu değil.

salih eren erdogan

Eren, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılarken

FETÖ FİTNE YARATMAK İÇİN KONSOLOSU DAHİL EDİYOR KENDİ UYDURDUĞU HİKAYE’YE, SÜLEYMAN ÇELİK SADECE 15 DAKİKA UĞRADI FETÖ MEDYASI ABARTIYOR
Burada Sayın Konsolosumuz Hüseyin Emre Engin de bu konuşmalara dahil ediliyor, oysa orada Türk Hava Yollarına güvendiğini açık açık beyan etmişlerdi kendileri. Bir defa Genel Başkanımızın oraya gelip geri dönmesi 15 dakika sürmüştür, selam vermiştir ve toplantısı olduğu için ayrılmıştır, burada anladı ve kaçtı laflari söyleniyor. Bu doğru değil.

salih eren kursude

BUNLAR KENDİ PARTİLERİNE GÜVENMİYOR
Ayrıca Avrupa’dan giden oyların güvenli olmadığı kanaatine varmış CHP ve MHP temsilcileri, burada öneri olarak bu kişilere şunu demekten kaçınmayacağım. Ankara’dan buraya gelen bir heyet mevcut Parti Genel Merkezlerinin yolladığı gerek Milletvekili gerekse bürokrat veya diplomatlar mevcut, bu kişiler Avrupa’dan gelen oyları buradan teslim alıp gereken yerlere teslim etmekle görevlendirilmiştir. Eğer bir kuşkunuz, eğer ki güven kaybınız var ise ararsınız Ankara’dan gelen yetkililerinizi ve sorarsanız teslim ederken herkez oradaydı, ulaştırırken sadece onlar vardı, kendi parti temsilcinize de güvenmiyorsanız yapacak birşey yok ozaman.

salih eren davutoglu

Salih Eren, UETD Genel Başkanı Süleyman Çelik ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla

DİĞER PARTİLER KAVGACI
Burada gerçekten daha da vahim olan bir konuyu aktarmak isterim, her fırsatta kavga çıkarmak isteyenler ve Avrupa’daki seçimlere gölge düşürmek isteyenler şimdi kalkmış oyların güvenliğinden bahsediyor. Köln’de AK Parti’ye oy verenlere Parti para dağıtıyor dedikodusunu çıkartıp adeta izansızca vatandaşın konsolosluk önünde aklını bulandırmaktadır yanlış olan. Burada yanlışın doğrunun ne olduğunu bilmeyene biz birşey ögretecek değiliz bizim boş işlere harciyacak vaktimiz yok, zira Halkımız 1 Kasım’da iradesini ortaya koyup bazı partilere zaten cevabını vermiştir

salih eren sandik gorevlisi koln

Köln Havaalanı

ÜMİTSİZ OLMADIK, SÖZ VERDİK
Bizler hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmadık, hiç bir zaman inanmaktan vaz geçmedik çünkü biliyorduk ki başta Allah (c.c.) daha sonra Halkımız bizimle beraberdir. Halkımızın takdirlerini en iyi şekilde değerlendireceğizi, başta Avrupalı Türkler olarak Avrupa endeksli tüm sorunlarımız ile tek tek ilgilenecegimize söz veriyoruz.

AVRUPALI TÜRKLERE TEŞEKKÜR
Avrupa’da bize oy veren veya vermeyen Türkiye’de oy veren yada vermeyen tüm vatandaşlarımıza partim adına şükranlarımı sunmak istiyorum.” şeklinde dileklerini ifade etti.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

Salih Eren kimdir?

zaman uetd iftira suleyman celik dursun paksoy

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.